Innovatie in de flexbranche

Innovatie in de flexbranche

Met dat thema ging deze week de eerste editie van Reflex in 2017 naar de markt. Reflex is het vakblad van de ABU en informeert haar leden via dit kanaal over ontwikkeling in de markt van uitzenden en inlenen. Het onderwerp innovatie maakt in die markt natuurlijk vele inzichten los. Werving van mensen wordt anders. Nieuwe generaties die een andere betrokkenheid bij werkgevers voelen. Contractuele vormen die veranderen. Aan de kant van vinden en binden van mensen staat de wereld stevig op zijn kop.

Aan de achterkant van diezelfde markt, daar waar al dat innovatieve vinden en binden wordt omgezet in gewerkte en gefactureerde uren loopt de innovatie nog wat achter. Hebben jullie als ervaren uitzenders er weleens bij stil gestaan hoeveel Euro’s er in de Nederlandse uitzendmarkt alleen al verloren gaan aan het afhandelen van niet-kloppende facturen? Hoe die fouten er structureel uit te filteren? Dit alles met geharmoniseerde processen over al je klanten heen te stroomlijnen?

En, heeft al dat stil staan al geleid dat die ene juiste oplossing? Dan maken wij heel graag kennis met jou en je organisatie want dan zijn we erg nieuwsgierig hoe anderen in de markt dat hebben geregeld. Met de rest maken wij natuurlijk ook graag kennis omdat wij denken er lang genoeg bij stil te hebben gestaan, wat uiteindelijk resulteerde dat in FlexForceMonkey.

Met exact die reden, omdat wij graag met de markt in gesprek gaan om onze ideeën over innovatie in uitzenden te delen, konden wij deze editie van Reflex niet laten schieten. Met een paginagrote advertentie werd hiermee onze eerste marketingstap een feit. Wij denken innovatie in de flexbranche mogelijk te helpen maken. En in bijgaand filmpje van 1 minuut krijg je een eerste idee hoe.

Wil je de komende maanden volgen hoe onze campagne en onze eerste stappen in de markt zich ontwikkelen, schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*