Ik ben inlener

Zijn jullie de tijd en moeite rondom controleren van uitzendfacturen ook zat? Wij beloven je dat dit verleden tijd is.

Wij zien bij veel inleners van uitzendkrachten enorme hoeveelheden geld verdampen als onnodige proceskosten. Het vraagt heel wat tijd, afstemmen van inkoop gegevens, scherp controleren op zaken als uren en voorwaarden en dan nog geen matchende factuur binnenkrijgen. Waar dat aan ligt? Aan het feit dat uitzenden van mensen een wezenlijk ander proces is dan inkopen. Leveranciersintegratie is eenvoudig wanneer je dezelfde taal spreekt. Maar wanneer je standaarden van werken en communiceren verschillen wordt het ineens andere koek.

Geen passende puzzel.

Behalve als je weet hoe je de stukjes in de juiste vorm vouwt….

En daarom hebben wij FlexForceMonkey uitgevonden. De intelligente leveranciersintegratie voor uitzendkrachten.

 

39551a62-167a-484b-8088-ab65b3de67e9

 

Hoe het werkt?

Optie 1: P2P is leidend

Wanneer jullie een inkoopsysteem gebruiken (zoals SAP, Ariba, Esize, Coupa of Synertrade) en dat systeem moet leidend zijn, dan kun je ons platform beschouwen als de punch-out omgeving van een kantoorartikelen leverancier. Wij bieden de uitzendkrachten aan in een catalogus omgeving en verwachten vanuit jullie P2P omgeving/netwerk platform order berichten. Wij sturen de facturen door nadat we deze hebben gecontroleerd.

Waar we het dan nog even over moeten hebben is de tijdregistratie. Hebben jullie dit intern of moeten wij dat verzorgen?

intuitief

Optie 2: VMS of HCM is leidend

Wanneer jullie een VMS systeem gebruiken (zoals Nétive of Fieldglass) of vanuit een HR systeem werken (zoals SAP, Raet of Afas) en dat systeem moet leidend zijn, dan kun je ons platform beschouwen als een bronsysteem voor master data. Wij sturen de persoonsgegevens van de uitzendkracht naar jullie systeem op een dusdanige manier dat er direct een order kan worden gemaakt en dat er op deze order tijd kan worden geregistreerd, inclusief alle CAO complexiteiten. Natuurlijk verwachten wij dan wel een bericht terug met geschreven uren, zodat wij de factuur van de uitzender alvast kunnen controleren voordat we hem doorsturen.

Rapportages
Naast een onzichtbaar gebruik van ons systeem (omdat het ‘slechts’ berichten doorstuurt tussen jullie en het uitzendbureau) kun je ook nog aanloggen. Daarbij kom je op een dashboard terecht dat je direct inzicht geeft in jouw flexkrachten populatie. Hoeveel dossiers bevinden zich goed in het proces? Waar zijn risico’s op facturatie-issues aan het ontstaan omdat transactiegegevens binnenkort verlopen? Etcetera…

Gaaf he?! Dat is nu de kracht van intelligente integratie, wij kijken aan beide kanten mee in het proces, dus kunnen jullie dat inkijkje ook geven!

Waarschuwingen
Loopt er dan toch een proces uit de pas, gaat die factuur gegarandeerd mis lopen, dan is het vroegtijdig weten beter dan er achteraan rennen. Om die reden hebben wij op allerlei momenten in het proces controles meelopen die jou informeren over de potentiële risico’s. Dat maakt informatie krachtig, als je weet wat je ermee moet doen.

Samen lossen wij jullie factuurmatches op, dat is ons doel, en dat van jullie, toch?

Maar niets is beter dan het voor je zien werken.
Dus vraag hier een demo aan.

En wat is dan verder nog goed om te weten?

Wat kost dat?
Dat hangt van enkele factoren af, dus daar moeten we het even over hebben. In ieder geval tellen onderstaande feiten altijd mee:

 • FlexForceMonkey wordt betaald op basis van de omzet die via het platform wordt afgewikkeld
 • Inlener en uitzender kunnen onderling de verdeling van die bijdrage bepalen
 • Contractperiode van inlener en uitzender, in combinatie met hun ‘committed spend’ bepalen het uiteindelijke abonnementstarief

En hoe zit dat met security en data?

 • FlexForceMonkey is volledig gehost in samenwerking met Microsoft Azure. Dit betekent dat alle bijzondere vragen rondom privacy wetgeving afgedekt zijn, zoals:
  • Hosting in Amsterdam
  • ISO27018 compliant platform management
  • Gebruik van de door Microsoft aanbevolen Identity Server
 • Contractueel blijven de klanten van FlexForceMonkey zelf eigenaar van de privacy-gevoelige data
 • “Open platform” benadering maakt exit-strategy altijd uitvoerbaar