Ik ben uitzender

Geld moet rollen vinden wij, dus als een factuur klopt moeten we gewoon zorgen dat hij betaalbaar wordt gesteld.

Wij zien bij veel uitzendbureaus hoge kosten doordat facturen bij klanten in het proces stil komen te staan. Dit levert proceskosten op om informatie te voorzien die ervoor zorgt dat hij wordt vrijgegeven, maar dit levert ook enorme rentelasten op doordat geld domweg veel te laat wordt overgemaakt. Waar dat aan ligt? Aan het feit dat uitzenden van mensen een wezenlijk ander proces is dan inkopen. Integratie met klanten is eenvoudig wanneer je dezelfde taal spreekt. Maar wanneer je standaarden van werken en communiceren verschillen wordt het ineens andere koek.
Geen passende puzzel.

Behalve als je weet hoe je de stukjes in de juiste vorm vouwt….

En daarom hebben wij FlexForceMonkey uitgevonden. De intelligente klantintegratie voor uitzendkrachten.

 

39551a62-167a-484b-8088-ab65b3de67e9

 

Optie 1: SETU integratie
Jullie werken gewoon lekker in je eigen backoffice systeem om contracten en plaatsingen te beheren voor je klanten. Je zorgt er alleen voor dat je bij het vrijgeven van een plaatsing deze niet per PDF naar de klant mailt maar deze als digitaal bericht naar ons toe stuurt. Wij zorgen ervoor dat deze informatie, in voor hen begrijpelijke structuur en momentum in het inkoopproces, bij jullie klant terecht komt.

Op diezelfde manier komen gewerkte uren en goedgekeurde uren terug bij jullie in het systeem en handelen wij de factuur af met de klant nadat jullie die aan ons platform hebben gezonden. Doordat wij meekijken in het proces kunnen wij die direct controleren en zorgen dat de klant hem direct accepteert!

intuitief

Optie 2: Via een portal

Wanneer jullie een maatje kleiner zijn als uitzendbureau, of dat het hier gaat om het ondersteunen van een klant waar je niet zo heel veel zaken mee doet, dan kun je ook kiezen voor het handmatig werken met onze portal. Dan voorkom je het eenmalig implementeren van digitale integratie met ons platform.

Het proces is niet anders, alleen houdt een intercedent van jullie bedrijf dan handmatig de data bij op ons platform en wij zorgen er nog steeds voor dat dit correct wordt meegenomen in het proces van je klant.

Hoe dat werkt? Wij snappen hun factuureisen en hoe ze die controleren, daardoor kunnen we jullie dwingen in een kloppend proces waardoor facturen betaald worden in plaats van geparkeerd.
Maar niets is beter dan het voor je zien werken.
Dus vraag hier een demo aan.

En wat is dan verder nog goed om te weten?

Wat kost dat?

Dat hangt van enkele factoren af, dus daar moeten we het even over hebben. In ieder geval tellen onderstaande feiten altijd mee:

 • FlexForceMonkey wordt betaald op basis van de omzet die via het platform wordt afgewikkeld
 • Inlener en uitzender kunnen onderling de verdeling van die bijdrage bepalen
 • Contractperiode van inlener en uitzender, in combinatie met hun ‘committed spend’ bepalen het uiteindelijke abonnementstarief

En hoe zit dat met security en data?

 • FlexForceMonkey is volledig gehost in samenwerking met Microsoft Azure. Dit betekent dat alle bijzondere vragen rondom privacy wetgeving afgedekt zijn, zoals:
  • Hosting in Amsterdam
  • ISO27018 compliant platform management
  • Gebruik van de door Microsoft aanbevolen Identity Server
 • Contractueel blijven de klanten van FlexForceMonkey zelf eigenaar van de privacy-gevoelige data
 • “Open platform” benadering maakt exit-strategy altijd uitvoerbaar