Customer Success Expert

Laat jij je klanten niet vallen als ze door de jungle slingeren? Zorg jij dat ze de juiste liaan pakken om veilig aan de overkant te komen?

We zoeken iemand die door de bomen het bos nog wél ziet.

Scorecard Customer Success Expert

FlexForceMonkey heeft als missie het efficiënter, transparanter en eerlijker maken van de Flexmarkt. Dat doen we door samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers te verbeteren met onze proces-adviezen en -integratiesoftware. Wij zoeken hiervoor nu een Customer Success Expert die voorop loopt in het leveren en managen van turn-key procesoptimalisatie rondom bestaande Purchase to Pay en HRM software omgevingen. Hiermee maken wij samen de markt waar we in geloven, organisatie voor organisatie, transactie voor transactie als dat moet.

Missie Customer Success Expert

Als Customer Success Expert bij FlexForceMonkey sta jij met één been in het product management en één been in het implementatie- en support proces. Jouw solution sales collega’s halen klanten binnen en begeleiden die als account hun hele levenscyclus. Intussen zorg jij er, samen met jouw collega’s van development en support, achter de schermen en op het podium voor dat die klanten zijn voorzien van oplossingen die hun inhuur operatie steeds succesvoller maken en die aan onze missie beantwoorden. Onze kernwaarden zijn Fast, Simple, Secure & Fair, zaken die in jouw hoofd tot de verbeelding moeten gaan spreken en tot wapenfeiten moeten gaan leiden.

Uitkomsten

Wanneer ben jij succesvol? Enerzijds wanneer klantorganisaties sneller live gaan met hun implementatie projecten, langer met minimale storingen gebruik blijven maken van de software en hun abonnement op FlexForceMonkey volledig benutten. Anderzijds is het van belang dat jij innovatieve klantwensen door ons ontwikkelproces haalt en uitlevert. Over het algemeen kloppen opdrachtgevers bij ons aan wanneer ze meer controle, efficiency en compliancy over hun inhuurprocessen verwachten. Dat is een meetbaar eindresultaat in hun processen en data en is het uitgangspunt voor groei. Groei die jij zichtbaar maakt.

Competenties en vaardigheden

Er zijn diverse beroepen een prima voorbereiding voor deze veelzijdige functie. Denk aan een achtergrond als Product Owner, Product Manager, Proces Manager, Project Manager. Wat je gedaan hebt moet in ieder geval wel diverse van onderstaande punten raken:

  • Coördinerende functie binnen tech-omgeving
  • Agile werkwijzen kunnen hanteren rondom development en optimalisatie
  • Van nature nieuwsgierig zijn
  • Analytisch sterk / Snel overzicht in processen en landschappen
  • Affiniteit met Inkoop / Purchase to Pay / Contractmanagement, OF
  • Affiniteit met HRM / Total Resource Management
  • Resultaatgericht
  • Adviesvaardig
  • Selfstarter / Zelfstandig werkend

Indicatie functie

Omdat we langzaamaan overgaan van start-up in scale-up vallen taken steeds meer uiteen in functies, een unieke kans om je eigen rol vorm te geven dus. We zien deze taak momenteel als een senior functie en passen daar de beloning dan dus ook op aan. Je krijgt bij ons veel vrijheid en flexibiliteit, maar ook verantwoordelijkheid en doelstellingen.

FlexForceMonkey werkt aan duurzaam werk waarbinnen wij remote-first, unlimited leave, tijd- en plaatsonafhankelijk werken en een duurzaam milieubeleid toepassen.

Nieuwsgierig of interesse? Neem contact met ons op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *