Solution Sales professional

Wij zijn op zoek naar een expeditieleider, een echte sales pionier die snapt dat onze klanten meer nodig hebben dan het gebaande pad.

We zoeken hiervoor een netwerker en gesprekspartner die dagelijks haar eigen grenzen verlegt.

Scorecard Solution Sales Professional (grote accounts)

FlexForceMonkey heeft als missie het efficiënter, transparanter en eerlijker maken van de Flexmarkt. Dat doen we door samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers te verbeteren met onze proces-adviezen en -integratiesoftware. Wij zoeken hiervoor nu een Solution Sales Professional die de markt van de grote accounts intrekt. Jij gaat nieuwe klanten vinden voor onze turn-key procesoptimalisatie rondom bestaande Purchase to Pay en HRM software omgevingen. Hiermee maken wij samen de markt waar we in geloven, organisatie voor organisatie, transactie voor transactie als dat moet.

Missie Solution Sales Professional

Als Solution Sales Professional grote accounts bij FlexForceMonkey ben jij het eerste gezicht dat een potentiële klant ziet en daarmee het visitekaartje van ons bedrijf. Sommige leads krijg je aangeleverd, andere boor jij zelf aan, maar in alle gevallen is het jouw taak om te begrijpen welke inhuur-pijn ze hebben en hoe die pijn zich laat zien binnen het DMU-landschap. Met je collega’s van Customer Success Management als ondersteuning neem jij vervolgens het voortouw om oplossingen tegen die pijn te bieden. Dit doe jij binnen onze turn-key procesoptimalisatie en onze kernwaarden Fast, Simple, Secure & Fair. Ook na een eerste implementatie blijf jij verantwoordelijk voor jouw accounts om commerciële afwikkeling van het dagelijkse Customer Success Management proces te borgen.

En dit alles doe jij zoveel mogelijk remote, want onnodig op-en-neer reizen naar klanten proberen wij te voorkomen vanwege milieu en jouw work-life balans.

Uitkomsten

Wanneer ben jij succesvol? Enerzijds natuurlijk heel plat wanneer de omzet voldoende toeneemt in jouw klantsegment. Maar we snappen ook dat dit genuanceerder ligt wanneer het groeien van die omzet net zo goed ook afhankelijk is van implementatie en succesvol gebruik. Wij zien succesvolle groei als een toename in het aantal bedrijfstransacties die wij met ons softwareplatform ondersteunen in een jaar. Dat betekent dus dat jij vooral op basis van gecontracteerd transactievolume werkt.

Competenties en vaardigheden

Solution Sales is een vak met een specifiek proces dat gericht is op het begrijpen en oplossen van de pijn van je klant. We verwachten wel enigszins ervaring op dat vlak binnen grote accounts (500 miljoen + omzet), en een deel van de volgende kenmerken:

  • Van nature nieuwsgierig zijn
  • Netwerker pur sang want vanuit 1 lead maak jij een DMU netwerk
  • Affiniteit met procesgerichte problematieken en raakvlakken met IT oplossingen
  • Affiniteit met inkoop / purchase to pay / contractmanagement
  • Affiniteit met HRM / Total Resource Management
  • Selfstarter / Zelfstandig werkend

Indicatie functie

Omdat we langzaamaan overgaan van start-up in scale-up vallen taken steeds meer uiteen in functies, een unieke kans om je eigen rol vorm te geven dus. We zien deze taak momenteel als een medior/senior functie en passen daar de beloning dan dus ook op aan. Je krijgt bij ons veel vrijheid en flexibiliteit, maar ook verantwoordelijkheid en doelstellingen.

FlexForceMonkey werkt aan duurzaam werk waarbinnen wij remote-first, unlimited leave, tijd- en plaatsonafhankelijk werken en een duurzaam milieubeleid toepassen.

Nieuwsgierig of interesse? Neem contact met ons op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *