Facturering inhuur kost minder tijd door de CAO ontrafelaar

Het vertalen van gewerkte tijd naar de juiste beloning en tarieven is misschien wel de lastigste datatransformatie in de inhuur. Wist je dat het mogelijk is om dit te automatiseren?

Als leverancier van inhuurkrachten hanteer je de CAO van je klanten. Dit betekent dat je tientallen tot soms wel honderden verschillende CAO’s toepast. Bij de ontrafeling van de CAO’s in relatie tot de uren kijk je bovendien naar normale uren, weekend-uren, overuren, uren tijdens feestdagen, ziekte-uren, et cetera. Al deze uren hebben gevolgen voor de verloning en facturatie. De complexiteit is groot en vaak gebeurt de CAO-ontrafeling nog handmatig. Dit kost veel tijd en is foutgevoelig.

Dit kan eenvoudiger, sneller en foutloos met de CAO ontrafelaar van FlexForceMonkey.

De CAO-ontrafelaar zorgt voor snelle en foutloze facturering van uren

FlexForceMonkey heeft een CAO-ontrafelaar ontwikkeld die jouw bestaande systemen aan elkaar koppelt en de uren automatisch ontrafelt. Zo ben je er zeker van dat iedere CAO goed wordt toegepast en voorkom je correctiefacturen.

De CAO-ontrafelaar wordt per CAO ingericht. Het is zelfs mogelijk om een bedrijfsspecifieke CAO aan te laten maken, bovenop de standaard cao. Door dit in de kern van de software vast te zetten, creëer je een robuuste waarheid die timesheet na timesheet blijft bestaan.

De CAO-ontrafelaar zorgt ervoor dat je al snel minuten per urenbriefje bespaart. Stel je eens voor hoeveel urenbriefjes jij per week verwerkt en dat dit voortaan allemaal vrijwel automatisch gaat en je minder fouten maakt?

FlexForceMonkey in actie zien?

Plan een demo