De situatie

Wanneer de digitalisering van jullie inkoopproces puur bestaat uit het goedkeuren van binnenkomende facturen is het moeilijk om de inhuur van tijdelijke arbeid te optimaliseren. Facturen accorderen is vaak een klusje dat een manager uitstelt om te doen wanneer zij er even goed voor kan zitten. Maar iedere dag dat je het beoordelen van een inhuurfactuur uitstelt wordt het geheugen minder betrouwbaar om vast te stellen of al die gewerkte uren werkelijk correct waren. Resultaat is dat je of een ijverige manager hebt die dan heel veel tijd nodig heeft om het met schaduwadministratie correct bij te houden, of de inhurende manager denkt dat het wel ongeveer goed zit en keurt nagenoeg blind alles goed.

Trek het goedkeurmoment naar voren in het proces

Onze ervaring leert dat een inhurende manager veel beter in staat is om de gewerkte uren, en daarmee dus de basis van de factuur, naar werkelijkheid te beoordelen als dat direct aan het einde van een werkweek gebeurd. Los van het eFacturatie proces en systeem moet je dus zorgen dat die manager daarin gefaciliteerd wordt.

Zoek  je een handig hulpmiddel om in workshops of een business case zeker te weten dat je over alle aspecten van het inhuren van tijdelijke arbeid hebt nagedacht? Daarvoor hebben wij het inhuuroptimalisatie-canvas ontwikkelt.  Download hem gratis

Hoe zet je FlexForceMonkey in als katalysator om eFacturatie rondom inhuur te versnellen?

FlexForceMonkey draait om het verbeteren van end-to-end inhuurprocessen door transparantie en samenwerking in de supply chain. Jouw leverancier heeft ook belang bij een soepele doorstroom van de factuur, dus die is maar wat graag bereidt om de juiste informatie aan te leveren via ons platform. Daarmee focust een eFacturatie koppeling vanuit FlexForceMonkey zich dus op het controleren van uren en vervolgens automatisch verifiëren van de factuur. FlexForceoMonkey biedt hiermee eigenlijk een volledig 3-weg match platform als voorportaal voor het inschieten van de factuur in jullie gecentraliseerde eFacturatie software. Maar dan wel volledig gecontroleerd en zo uit te betalen! Eén platform waar opdrachtgever en opdrachtnemer op samenwerken:
Online delen van data zodat eFacturatie software een vooraf automatisch gecontroleerde factuur ontvangt en leveranciers een voor hun backoffice standaard proces blijven volgen.
Wil je de eens met eigen ogen de mogelijkheden van een inzet van FlexForceMonkey zien? Neem dan direct contact op voor een uitleg en demo.