Ga voor meer efficiëntie en geautomatiseerde processen.

Als je op dit moment werkt met FlexForceMonkey op de portal, dan betekent dit dat je nog best wat handmatig werk moet verrichten voor het invoeren van data. Denk bijvoorbeeld aan het invoeren van de HR-gegevens, de opdracht of opdrachtbevestiging. Daarnaast kost het proces van uren registreren en factureren ook waardevolle tijd. Wil je van deze (foutgevoelige) tijdslurpers af? Dat kan. We hebben namelijk twee upgrade-mogelijkheden die je veel handmatig werk uit handen nemen. Speciaal voor bestaande gebruikers, bieden we deze upgrades nu tijdelijk* met 50% korting aan.

Basic upgrade

  • Downloadfunctie van plaatsingen, timesheets en facturen naar Excel
  • Automatische CSV-export van alle verwerkte uren eenmaal per week in een mailbox naar keuze
  • eFacturatie per email met XML-bijlage
  • 150 facturen per week
Deze upgrade houdt in dat je de informatie vanuit FlexForceMonkey ook in andere systemen kunt gebruiken en dichter tegen je eigen proces aan kan leggen. Je kunt de facturen bovendien in je eigen systeem genereren en naar ons mailen, zodat deze automatisch in het platform terechtkomen en gematched worden met de uren van de klant. Dat scheelt heel veel tijd.
En dat alles nu tijdelijk met 50% korting op de eenmalige implementatiekosten*: van €1.188,- naar €594,-.
Het jaarabonnement voor deze upgrade kost €99,- per maand.

Full-integration upgrade

  • Alles van basic upgrade
  • Communiceren via een koppelvlak
  • 500 facturen per week
  • eFactureren aan 3 opdrachtgevers
Met deze upgrade krijg je de mogelijkheid om via een koppelvlak te communiceren. Dat is met name interessant voor de uren. Wij kunnen deze uren, financieel gewaardeerd, in jouw software inschieten via een API. Binnen dit abonnement krijg je ook direct de optie om op te schalen tot 500 facturen per week én je mag via ons gaan eFactureren aan 3 opdrachtgevers. Dit mogen ook klanten zijn die nog niet op ons platform zijn aangesloten.
Deze uitgebreide upgrade krijg je nu met tijdelijke korting van 50% korting op de eenmalige implementatiekosten*: van €3.588,- naar €1.794,-.
Het jaarabonnement voor deze upgrade kost €299,- per maand.
 
* Om van deze aanbieding gebruik te maken vraag je voor 31 januari een offerte aan
Helpt een van deze aanbiedingen jou om extra goed uit de startblokken te komen dit jaar? Neem dan nu contact met ons op via onderstaand formulier.  

Contact