Stop handmatige processen en emailen van privacy-gevoelige data in de inhuur keten. Jij en je opdrachtgevers kunnen hier geïntegreerd samenwerken.

Een connected supply chain is de sleutel tot succes

Samenwerking en transparantie geeft een efficiente en veilige flexmarkt

Met het Supply Chain Management platform van FlexForceMonkey sluit jij moeiteloos alle dataverkeer met opdrachtgevers aan op jouw backoffice processen. Zonder moeilijke change projecten of maatwerk kun jij nu efficiency en AVG compliancy toepassen op uitwisselen van contractgegevens, uren en facturen.

Customer connectivity voor klanten die geen SETU aanbieden

Veel uitzenders integreren via SETU, veel klanten doen dat...niet!

Jij wilt graag je processen standaardiseren zodat je efficient kunt werken voor je opdrachtgevers. Maar als het op proces- en systeemintegratie aankomt levert dat nogal eens discussie op. Jullie backoffice systeem kan alle processen naadloos integreren via de koppelstandaard SETU, maar de meeste klantsystemen kennen dat niet. Precies voor die situaties schakel je FlexForceMonkey in. De meeste backoffice platformen hebben wij al aangesloten met standaard SETU, wij vertalen dat zonder problemen op ons platform naar koppelstandaarden of maatwerk binnen de Purchase to Pay, Human Resource Management en Finance omgevingen van jouw klant.

Upgrade van portal user naar integrated supplier

Minder handmatig werk, minder fouten, minder tijd

Je bent uitgenodigd om via het FlexForceMonkey portal mee te werken aan het beheren van opdrachtdata, uren en facturen. Je bespaart hiermee al veel tijd, doordat je dit voor meerdere klanten in één login kunt doen.
Maar… het kan nog eenvoudiger en geautomatiseerd. Een simpele upgrade van je account maakt exports en systeemkoppelingen mogelijk en zorgt ervoor dat verwerken van data eenvoudiger wordt.

Bekijk de upgrademogelijkheden

eFacturatie distributie service

Nu eenvoudig digitaal factureren in alle communicatiestandaarden en naar alle platformen zonder zorgen

Daar sta je dan, de aanbieder van jullie backoffice software heeft ongetwijfeld aangegeven dat de electronische factuur die met één setting per klant aan te zetten is voldoet aan 'de marktstandaard voor digitaal factureren', maar de eerste de beste klant waar je hem heen wilt sturen geeft aan dat het niet past? Helaas is de wereld van electronisch facturereren nog niet zo standaard als de vertrouwde envelop en postzegel. Er werken diverse standaarden en softwareplatformen aan het bereiken van marktleiderschap maar het zal nog lang duren voordat één oplossing alle klanten bereikt. Dus kun je de post mooi via ons bezorgen. Simpele mail-in functionaliteit en wij vertalen en distribueren je eFactuur naar ieder platform dat nodig is.

Contact

Interesse in FlexForceMonkey? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Ben je een gebruiker op ons platform en heb je een supportvraag? Vul dan het formulier in via ons platform. Deze kun je vinden door in het menu rechtsboven op support te klikken.

FlexForceMonkey B.V. is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd. Van tijd tot tijd willen wij contact met je opnemen over onze producten en diensten, en andere inhoud die je interessant zou kunnen vinden. Als je ermee instemt dat wij contact met je opnemen, vink dan hieronder aan hoe je wilt dat wij contact met je opnemen:

Om je van de gevraagde inhoud te voorzien, moeten wij je persoonlijke gegevens opslaan en verwerken. Vink het onderstaande selectievakje aan als je ons toestemming geeft je persoonlijke gegevens voor dit doel op te slaan.

Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je af te melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.