Stop handmatige processen en emailen van privacy-gevoelige data in de inhuur keten. Jij en je opdrachtgevers kunnen hier geïntegreerd samenwerken.

Een connected supply chain is de sleutel tot succes

Samenwerking en transparantie geeft een efficiente en veilige flexmarkt

Met het Supply Chain Management platform van FlexForceMonkey sluit jij moeiteloos alle dataverkeer met opdrachtgevers aan op jouw backoffice processen. Zonder moeilijke change projecten of maatwerk kun jij nu efficiency en AVG compliancy toepassen op uitwisselen van contractgegevens, uren en facturen.

Overview FlexForceMonkey

Customer connectivity voor klanten die geen SETU aanbieden

Veel uitzenders integreren via SETU, veel klanten doen dat...niet!

Jij wilt graag je processen standaardiseren zodat je efficient kunt werken voor je opdrachtgevers. Maar als het op proces- en systeemintegratie aankomt levert dat nogal eens discussie op. Jullie backoffice systeem kan alle processen naadloos integreren via de koppelstandaard SETU, maar de meeste klantsystemen kennen dat niet. Precies voor die situaties schakel je FlexForceMonkey in. De meeste backoffice platformen hebben wij al aangesloten met standaard SETU, wij vertalen dat zonder problemen op ons platform naar koppelstandaarden of maatwerk binnen de Purchase to Pay, Human Resource Management en Finance omgevingen van jouw klant.

Upgrade van portal user naar integrated supplier

Wanneer je handmatig op FlexForceMonkey samenwerkt met je opdrachtgever is optimalisatie dichtbij.

Steeds meer opdrachtgevers in de flexmarkt vinden ons platform voor optimalisatie van hun Supply Chain Management processen. Dat betekent in eerste instantie vaak dat jullie worden uitgenodigd om via een portal mee te werken aan het beheren van opdrachtdata, uren en facturen. We bieden daarmee al standaard kwalitatievere werkprocessen en efficiency doordat je dit voor verschillende klanten achter één login kunt doen, maar natuurlijk kun je ook eenvoudig nog verder gaan in optimaliseren. Een simpele upgrade van jullie account maakt systeemkoppelingen mogelijk en kan ervoor zorgen dat handmatig verwerken van data niet meer nodig is.

eFacturatie distributie service

Nu eenvoudig digitaal factureren in alle communicatiestandaarden en naar alle platformen zonder zorgen

Daar sta je dan, de aanbieder van jullie backoffice software heeft ongetwijfeld aangegeven dat de electronische factuur die met één setting per klant aan te zetten is voldoet aan 'de marktstandaard voor digitaal factureren', maar de eerste de beste klant waar je hem heen wilt sturen geeft aan dat het niet past? Helaas is de wereld van electronisch facturereren nog niet zo standaard als de vertrouwde envelop en postzegel. Er werken diverse standaarden en softwareplatformen aan het bereiken van marktleiderschap maar het zal nog lang duren voordat één oplossing alle klanten bereikt. Dus kun je de post mooi via ons bezorgen. Simpele mail-in functionaliteit en wij vertalen en distribueren je eFactuur naar ieder platform dat nodig is.

eFacturatie

Contact