Op zoek naar optimalisatie van jullie inhuurprocessen? Willen jullie controle en efficiency combineren met een eerlijke en veilige flexmarkt?

Een connected supply chain is de sleutel tot succes

Samenwerking en transparantie geeft een efficiente en veilige flexmarkt

Met het supplier platform van FlexForceMonkey sluit jij moeiteloos al je inhuur leveranciers aan op jouw purchase to pay systeem, human resource management software of facturatie suite. Zonder moeilijke change processen of maatwerk kun jij nu efficiency en control op één van je moeilijkste bedrijfsprocessen toepassen.

FlexForceMonkey en Purchase to Pay

Uitzendkrachten contracteren via catalogus inkoopprocessen?

Het klinkt misschien wat plat, maar wij hebben het inderdaad voor elkaar gekregen om de complexiteit van inhuur terug te brengen naar een catalogus shopping proces. We snappen namelijk dat jullie dit proces hebben geïmplementeerd met het doel controle op je spend te krijgen via zo standaard mogelijke processen. Dus je genereert nu een inkooporder met alle CAO tarieven gewoon via OCI als je dat wilt. Je kunt FlexForceMonkey dus in gebruik nemen via een integratietraject van 5 minuten.

Total Workforce Management met FlexForceMonkey

Echt al je human resources samen laten komen in jouw HR systeem?

De kerntaak van FlexForceMonkey is de diversiteit van leveranciersprocessen te bundelen in één centraal proces voor jullie organisatie. Wanneer je dat proces aansluit op je bestaande HRM systeem kun je er dus op vertrouwen dat vanaf nu echt je total workforce samenvalt om te managen. Geen blind spots meer en alles gewoon transparant en veilig voor de AVG.

Lees meer

eFacturatie via FlexForceMonkey

Automatisch gecontroleerde facturen direct in je factuurflow

Je kunt FlexForceMonkey ook benutten zonder end-to-end procesintegratie met Inkoop of HR. Door onze online functionaliteit te benutten voor het controleren van contracten en het managen van uren kun je doorpakken op 100% efficiency. Door volledig automatiseren van factuurcontrole krijg je volledig grip op je uitgaven, zonder gefrustreerde collega's of leveranciers.

Ontmoet ons ecosysteem

Wij verbinden systemen en platformen en geven daarmee toegang tot een Simpele, Snelle, Veilige en Eerlijke markt. We staan altijd open voor nieuwe partners om verbinding te maken met onze oplossing en te resellen in hun human-centric supply chain markt.

FlexForceMonkey in een best of breed landschap

Bundelen van leveranciersdata naar jouw systeem van keuze

Wanneer jullie organisatie haar inhuurlandschap beheert in diverse systemen voor contractbeheer, budgetmanagement, uren, persoonsgegevens en facturatie, kun je nog steeds je inhuurproces optimaliseren zonder per se meteen alles anders te gaan doen. Onze kerntaak is bundelen van leveranciersdata in die systemen waar jij het hebben wilt. Dus daag ons uit, onze connectoren kunnen vele diverse procescombinaties aan!

Puzzel

Contact

Interesse in FlexForceMonkey? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Ben je een gebruiker op ons platform en heb je een supportvraag? Vul dan het formulier in via ons platform. Deze kun je vinden door in het menu rechtsboven op support te klikken.

FlexForceMonkey B.V. is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd. Van tijd tot tijd willen wij contact met je opnemen over onze producten en diensten, en andere inhoud die je interessant zou kunnen vinden. Als je ermee instemt dat wij contact met je opnemen, vink dan hieronder aan hoe je wilt dat wij contact met je opnemen:

Om je van de gevraagde inhoud te voorzien, moeten wij je persoonlijke gegevens opslaan en verwerken. Vink het onderstaande selectievakje aan als je ons toestemming geeft je persoonlijke gegevens voor dit doel op te slaan.

Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je af te melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.