FlexForceMonkey

x ISPnext

Onze samenwerking

Uitzendkrachten contracteren via catalogus inkoopprocessen?

Samen met ISPnext bieden wij een OCI koppeling met onze catalogus. Hiermee kun je inhuurcontracten met verplichtingen binnen het Procurement systeem aanleggen. De facturen die later in het proces volgen worden automatisch gematcht, zodat een snelle efficiƫnte afhandeling van de inhuurfacturen wordt gerealiseerd.

Maar hoe werkt dat dan?

Bekijk in onderstaande video hoe het proces eruit ziet wanneer je FlexForceMonkey gebruikt in combinatie met ISPnext

Contact

Interesse in FlexForceMonkey? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Ben je een gebruiker op ons platform en heb je een supportvraag? Vul dan het formulier in via ons platform. Deze kun je vinden door in het menu rechtsboven op support te klikken.

FlexForceMonkey B.V. is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd. Van tijd tot tijd willen wij contact met je opnemen over onze producten en diensten, en andere inhoud die je interessant zou kunnen vinden. Als je ermee instemt dat wij contact met je opnemen, vink dan hieronder aan hoe je wilt dat wij contact met je opnemen:

Om je van de gevraagde inhoud te voorzien, moeten wij je persoonlijke gegevens opslaan en verwerken. Vink het onderstaande selectievakje aan als je ons toestemming geeft je persoonlijke gegevens voor dit doel op te slaan.

Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je af te melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.