Wil je ook meehelpen met het bouwen van 's werelds meest human-centric supply chain?

Software ontwikkel je alleen, echte klantwaarde creëer je samen

Laat jouw klanten de purchase to pay cyclus van uitzendkrachten optimaliseren

We kennen veel opdrachtgevers en leveranciers op de markt die hun softwareleveranciers vragen om point-to-point integraties met business partners op te zetten. Wij bieden een betere aanpak voor het opschalen van dit soort verzoeken. Ons marktbrede public cloud data platform maakt het via één koppeling mogelijk om al je business partners aan te sluiten. Dus via één koppeling biedt jij je klanten eindeloze toegevoegde waarde!

Bekijk onze huidige partners

Reselling partnership? Laat ons portaal en integratie services jouw product compleet maken

Zie jij kansen om via een partnership jouw software echt te verbeteren? Bijvoorbeeld door het toevoegen van onze CAO ontrafelaar of door inkoop van uitzendkrachten mogelijk te maken in een standaard P2P of HRM systeem? Dan gaan wij graag in gesprek om een reseller partnership op te zetten.

Bekijk onze huidige partners

Service partners om ons te helpen met het woord te verspreiden? Join the collaborative flex experience!

Ben je een consultancy bureaus op het gebied van inkoop, supply chain management, e-voicing of human resource management? Dan bespreken we graag hoe jij kunt helpen met het opschalen van 's werelds meest human-centric supply chain en hoe je dit allemaal kunt aanbieden aan je klanten.

Bekijk onze huidige partners

Contact

Interesse in FlexForceMonkey? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Ben je een gebruiker op ons platform en heb je een supportvraag? Vul dan het formulier in via ons platform. Deze kun je vinden door in het menu rechtsboven op support te klikken.

FlexForceMonkey B.V. is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd. Van tijd tot tijd willen wij contact met je opnemen over onze producten en diensten, en andere inhoud die je interessant zou kunnen vinden. Als je ermee instemt dat wij contact met je opnemen, vink dan hieronder aan hoe je wilt dat wij contact met je opnemen:

Om je van de gevraagde inhoud te voorzien, moeten wij je persoonlijke gegevens opslaan en verwerken. Vink het onderstaande selectievakje aan als je ons toestemming geeft je persoonlijke gegevens voor dit doel op te slaan.

Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je af te melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.