Data verwerk je via FlexForceMonkey maar in samenwerking met je eigen software

Snel opschalen van geautomatiseerde uitzendprocessen?

Meet the Business Network in Flex

Ons data netwerk helpt al diverse eindgebruikers en software bedrijven in optimaliseren van het purchase to pay proces rondom uitzendkrachten. Door alle bijbehorende data als persoonsgegevens, contracten, uren en facturen aan te sluiten op jouw bestaande software en proces maken we samen een naadloze, marktbreed gebruikte oplossing die steeds meer voordeel gaat bieden. Hieronder zie je een greep van onze bestaande service partners, staat jouw software er niet bij? Neem dan gerust contact op om de roadmap te checken!

Lees meer over partner worden

Onze reseller partners

Visma ProActive logo
ISPnext

Ons ecosysteem

 • Kronos
  AFAS
  EasyFlex
  Pivoton
 • MySolution
  Ortec
  OneTrail
  FlexService
 • SETU
  Nedap Flux
  Nedap Ons
  Planbition
 • Microsoft

Contact

Interesse in FlexForceMonkey? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Ben je een gebruiker op ons platform en heb je een supportvraag? Vul dan het formulier in via ons platform. Deze kun je vinden door in het menu rechtsboven op support te klikken.

FlexForceMonkey B.V. is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd. Van tijd tot tijd willen wij contact met je opnemen over onze producten en diensten, en andere inhoud die je interessant zou kunnen vinden. Als je ermee instemt dat wij contact met je opnemen, vink dan hieronder aan hoe je wilt dat wij contact met je opnemen:

Om je van de gevraagde inhoud te voorzien, moeten wij je persoonlijke gegevens opslaan en verwerken. Vink het onderstaande selectievakje aan als je ons toestemming geeft je persoonlijke gegevens voor dit doel op te slaan.

Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je af te melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.