Wil jij ook weten wat de CO2 impact van jouw flex schil is?

Wanneer je met een roze bril naar de werkelijkheid kijkt, wordt hij mooier, al is het maar voor even. Wanneer je met een groene bril kijkt, kun je hem misschien voor altijd veranderen! Daarom zijn wij een samenwerking aan gegaan met Fynch Mobility. Met deze app kunnen we waarheidsgetrouw de feitelijke reisimpact van iedere flexkracht meten en zowel de financiƫle kant als de CO2 impact ervan verwerken zoals jij het wenst.

De Nederlandse markt kent inmiddels bijna 2.000.000 flexibel werkende uitzendkrachten, ZZP-ers, consultants en interimmers. De wereldwijde gig-markt wordt inmiddels al geschat op 40% van de beroepsbevolking die regelmatig via tijdelijke opdrachten geld (bij)verdient. Een groep mensen die flexibel is, vaak gemiddeld net wat verder reist dan de vaste medewerkers, en niet zelden een dienst extra meepakt en dus nog eens extra op-en-neer rijdt.

FlexForceMonkey verzorgt dagelijks al de uitwisseling van data tussen bedrijven rondom het inhuren van je flexible workforce. Hiervoor integreren we purchase to pay-systemen, facturatie suites, human resource management platformen en backoffice systemen bij zowel opdrachtgever als leverancier. We zien alleen ook dat de markt met een toenemende regeldruk te maken krijgt rondom fiscaal vriendelijke reiskostenvergoeding en het meten van werkgerelateerde uitstoot door arbeid. Door ons partnership met Fynch kunnen wij nu een totaaloplossing aanbieden voor meting van werkelijke reisbewegingen door flexkrachten, afrekening hiervan tussen opdrachtgever en uitzendbureau en rapportage op zowel reiskosten als CO2-footprint. Allemaal zoals je van ons gewend bent: hyper efficient, full control en natuurlijk volgens de AVG normen!

eFacturatie
Simple

Connected werken maakt samenwerken eenvoudig

Simple

Fast

Turn key systeem integratie en proces-collaboratie

Fast

Secure

Alle data wordt binnen AVG normen verwerkt

Secure

Fair

Transparantie is de sleutel tot een eerlijke en open markt

Fair

A 100% connected labor marketplace, the key to a human-centric supply chain

Waarom vinden wij dit belangrijk?

Wij geloven in een flex supply chain die op alle administratieve en communicatieve fronten samenwerkt. Op deze manier voorkom je suboptimaliseren en bereik je gezamenlijk efficieny, transparantie en een duurzaam eindresultaat. In dat ene woord "duurzaam" zit in onze ogen veel verstopt. Duurzaam is eerlijk werk. Duurzaam is een tevreden supply chain die met jou samen wil werken. Duurzaam is eerlijk betaald voor eerlijk werk... Maar duurzaam is natuurlijk ook gewoon duurzaam met onze omgeving omgaan in al dat werk wat we samen doen.

FlexForceMonkey heeft zich ten doel gesteld om eind 2025 een negatieve CO2 impact te hebben. Dat betekent dus niet alleen een bedrijf zijn met "0 op de meter", maar dat betekent ook door onze adviezen en software het achterlaten van een positieve impact door anderen. Dat begint hier!

Wie is FYNCH MOBILITY?

 • Fynch meet automatisch zakelijke trips en thuiswerkdagen en automatiseert het process van het declareren daarvan.
 • Fynch geeft inzicht in mobiliteit gerelateerde CO2 uitstoot en beloont duurzaam, vitaal en hybride werken.
 • Fynch heeft als missie mensen te motiveren om actief en duurzaam te reizen!
 • Fynch doet dit via SaaS Software die automatisch zakelijke, woon-werk-reizen en thuiswerkdagen registreert en rapporteert.
 • Fynch geeft automatisch inzicht in de CO2-uitstoot van de reisbewegingen.
 • Fynch heeft een impact missie om in 2025 jaarlijks 500.000 ton CO2 te besparen.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het
 • Opdrachtgever en leverancier stemmen verrekening van mobiliteit af
 • Verrekeningsmodel wordt in FlexForceMonkey ingericht
 • Flexwerker download Fynch Mobility app en richt deze naar persoonlijke normen in
 • Flexwerker verantwoord tijd via FlexForceMonkey (in portal of vanuit 3rd party app)
 • Fynch Mobility app meet reisgedrag
 • FlexForceMonkey combineert tijd- en reisgegevens
 • Reisimpact is beschikbaar op dashboard in Fynch en in FlexForceMonkey
 • Kostenregistratie wordt binnen FlexForceMonkey, volgens verrekenmodel ontrafelt en gecommuniceerd met systemen bij opdrachtgever en leverancier/werkgever.

Contact

Interesse in FlexForceMonkey? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Ben je een gebruiker op ons platform en heb je een supportvraag? Vul dan het formulier in via ons platform. Deze kun je vinden door in het menu rechtsboven op support te klikken.

FlexForceMonkey B.V. is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd. Van tijd tot tijd willen wij contact met je opnemen over onze producten en diensten, en andere inhoud die je interessant zou kunnen vinden. Als je ermee instemt dat wij contact met je opnemen, vink dan hieronder aan hoe je wilt dat wij contact met je opnemen:

Om je van de gevraagde inhoud te voorzien, moeten wij je persoonlijke gegevens opslaan en verwerken. Vink het onderstaande selectievakje aan als je ons toestemming geeft je persoonlijke gegevens voor dit doel op te slaan.

Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je af te melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.