De situatie

Total Workforce Management valt of staat met het goed integreren van alle stromen van arbeid in je totale werknemer overzicht. Heel veel bedrijven willen op deze manier werken om zodoende goed werkgeverschap en bedrijfseconomische stabiliteit te beheersen. Maar veel van die organisaties hebben moeite om het tijdelijke arbeid deel goed vast te leggen in dat plaatje. Vaak worden de mooie software systemen die hiervoor bestaan zoals SAP SuccessFactors, Workday en Kronos daardoor maar op een deel van hun totale capaciteit benut.

Waarom is inhuur vastleggen in HR systemen zo moeilijk?

Diversiteit van manieren van werken, tussen werkgever en leverancier, maar ook tussen verschillende leveranciers, is hier de grootste boosdoener. Doordat iedereen zijn eigen ritme en datamodellen heeft in het afwikkelen van een contract naar een actieve opdracht gaat er veel tijd verloren in wachten op elkaar. Dit resulteert vaak in forse handmatige ondersteuning om je HR data op tijd in orde te hebben. Want als die gegevens niet tijdig zijn ingevoerd, en de interface naar het Identity & Access Management systeem niet loopt, staat je uitzendkracht voor een dichte poort of kan je interim manager niets met zijn email.

Total workforce management is een wezenlijk onderdeel van het totale inhuurlandschap. Om al je optimalisatie rondom inhuur in beeld te brengen hebben wij het inhuuroptimalisatiecanvas gemaakt. Een handig hulpmiddel voor workshops en business cases. Download hem nu

Hoe zet je FlexForceMonkey in als vertaalmachine om dit TWM / HR proces toch te optimaliseren?

FlexForceMonkey is primair geschikt om de diversiteit van leveranciersprocessen te bundelen in één geharmoniseerde datastroom jouw systeem in en uit. Het is door diverse slimmigheidjes dan ook het platform dat geschikt is als vertaalmachine tussen Total Workforce Management en Inhuur. Door data te delen binnen het leveranciersspeelveld van inhuur krijg je een meer collaborative experience: Eén platform waar opdrachtgever en opdrachtnemer op samenwerken:
Online delen van data zodat Human Resource Management software en leveranciers backoffice in hun ideale werkomgeving blijven functioneren.
  • Iedere leverancier krijgt een portal account om data te delen met jullie HRM systeem maar kan er ook voor kiezen van de vele koppelmogelijkheden gebruik te maken.
  • FlexForceMonkey is in staat om aangeboden HR-data vanuit iedere marktstandaard te vertalen naar andere standaarden of maatwerk koppelingen / API’s. Hierbij zijn ook eventuele data transformaties mogelijk.
  • Via onze CAO ontrafelaar in combinatie met de contractgegevens is het mogelijk precies te vertalen wat de gewerkte uren per individu betekenen in te factureren kosten.
  • Jullie Total Workforce Management proces integreert dus naadloos met het business to business commerciële proces rondom inhuur.

Wil je meer weten over het koppelen van jouw inhuur landschap aan jullie HR systemen en total workforce management processen? Neem dan direct contact op voor een gedetailleerde uitleg en demo!