Webinar | 29 juni 2022 | 11:00 - 12:00

Een nieuw paradigma voor het optimaliseren van inhuurprocessen

Maak je grootschalig gebruik van uitzendkrachten? Dan herken je vast de volgende uitdagingen:

  1. Contractmanagement van al die inzetovereenkomsten in diverse systemen is veel werk
  2. Er is geen beeld van de kostenontwikkeling en -beheersing, matchen van facturen op gewerkte uren is een handmatig proces
  3. De status van facturen is onbekend, zowel voor intern management als voor de leverancier

Wat als het anders kon? Zou je die kans pakken?

JA! Ik wil dit webinar over inhuuroptimalisatie op 29 juni meemaken

De oorsprong van deze problemen ligt in een te sterk intern gerichte blik op het administratieve proces. Er wordt vaak met suboptimale data gewerkt, waar veel handmatig beheer op plaatsvindt. Mét de nodige kans op fouten. En dan stroomt die data ook nog eens niet voldoende van HR naar Inkoop en Finance en visa versa.

Wat als… je je blik verplaatst van het ‘de wereld in duwen van je proces’, naar het focussen op data-delen? Diverse grote onderzoeksinstituten zoals Gartner roepen het al een tijdje: “data-delen laat jou een winnaar zijn in 2025”. Wij maken deze visie praktisch en geven jou op 29 juni een inkijkje in deze verandering:

“Van process-push naar data-pull: een nieuw paradigma in de optimalisatie van inhuurprocessen”

Dit zien wij als dé oplossing voor het optimaliseren van inhuurprocessen. Je kunt meestal gewoon verder met je bestaande softwaresystemen voor Purchase to Pay, Workforce Management en Finance, maar je ontsluit de procesdata beter, zowel onderling als naar je leverancier.

Deze visie is geïnspireerd op ontwikkelingen die binnen het supply chain management van goederen al lang gebruikelijk is. Het principe is dat er wordt samengewerkt tussen alle bedrijfsonderdelen om zo snel en zoveel mogelijk waarde te creëren. Hiervoor is het nodig dat zowel de uitzendkrachten, financiën en álle informatie op elkaar aangesloten zijn. Samenwerking is vereist. Je gaat niet alleen je eigen behoefte beantwoorden, maar ook die van je leverancier. Optimaliseren door samenwerken dus.

We nemen je in dit webinar mee op reis in de flexjungle en gaan samen dit nieuwe paradigma in de praktijk verkennen.

Ga je mee op reis door de flexjungle?

De filosofie

Korte achtergrond van de filosofie “Optimaliseren door samenwerken”

Whats in it for you

Wat dit jou op kan leveren aan de hand van een praktijkvoorbeeld

Business case

Tips & tricks voor het verkennen van een business case