SAP Easyflex FlexService Pivoton AFAS PEP Flex Overig

SAP

Als wereldmarktleider op het gebied van bedrijfssoftware is SAP een bekende naam in iedere business to business digitalisering. Zeker waar het op staf processen als Inkoop en Human Resource Management aankomt is SAP van de partij.

Via consulting partners van SAP kunnen wij snelle deployment regelen van het FlexForceMonkey Business Network in on-premise en cloud omgevingen van SAP. Eerder zijn er al koppelingen vanuit FlexForceMonkey gelegd met modules zoals SAP MM, SAP SRM, SAP HCM, SAP Fieldglass, SAP Ariba en SAP SuccesFactors, dus ook voor het landschap binnen jullie organisatie is er ongetwijfeld een passende stekker.

Website Neem contact op

Easyflex

Dit softwarepakket voor mid- en back-office processen in de flexbranche heeft als slogan “Maakt flexwerk eenvoudig”. Door te leven volgens deze missie maken zij gebruik van een breed palet en koppelvlakken waar externe systemen mee kunnen praten. Alles in het teken van eenvoud voor de uitzender die gebruik maakt van deze software.

En dat merken wij ook, want de eerste keer dat FlexForceMonkey voor een pilot met EasyFlex samen werkte was zowel de informatie als het systeem goed toegankelijk. Wil je vanuit jouw EasyFlex account aansluiten op het Business Network van FlexForceMonkey? Geen probleem, de koppeling ligt klaar.

Website Neem contact op

FlexService

Wil je geloven dat onze allereerste eerste klant op FlexService draaide? En ze zijn nog steeds actief met de koppeling naar het Business Network van FlexForceMonkey. Die integratie werkt dus wel en is als deployment uit te rollen. Met eventueel wat hulp als je niet in de cloud zit!

Website Neem contact op

Pivoton

Full service is the name of the game bij Pivoton. Aangezien ons softwareplatform, en vooral de on-boarding van business partners die in de standaard pricing zit, naadloos aansluit bij die filosofie zijn de relaties tussen FlexForceMonkey en het bedrijf in Ede prima.

Als jij de koppeling naar de buitenwereld vanuit jouw Pivoton installatie via FlexForceMonkey wilt laten lopen is dat geen enkel probleem. De koppelingen liggen klaar en je kunt zowel Pivoton als ons bellen. Wij zijn gewend om de rest wel samen te regelen.

Website Neem contact op

AFAS

AFAS maakt serieuze stappen in de flex markt tegenwoordig. De eerste koppelingen tussen AFAS en het Business Network van FlexForceMonkey zijn inmiddels gerealiseerd en dat loopt lekker door. De samenwerking is goed en de technische mogelijkheden groot.

Als jij de koppeling naar de buitenwereld vanuit jouw AFAS Profit instance via FlexForceMonkey wilt laten lopen is dat geen enkel probleem. De koppelingen liggen klaar om te deployen en je kunt voor eerste vragen zowel contact opnemen met AFAS als met ons.

Website Neem contact op

Nedap Staffing Solutions / PEP Flex

Recht-toe-recht-aan en stabiel, dat is de koppeling die wij hebben draaien tussen het Business Network van FlexForceMonkey met Nedap Staffing Solutions. Wanneer jij dus gebruik maakt van die software en jullie willen via ons platform graag Human Resource data, Plaatsingen en Uren interfacen vanuit/naar een andere applicatie kan dat direct aan gezet worden.

Website Neem contact op

Overige software

Dat zal je nu net zien, de software die jullie gebruiken staat hier niet bij uitgelicht. Dat betekent natuurlijk niet dat we de koppeling niet hebben of niet kunnen creëren. Het mooie is, dat maakt in de kosten voor jou niets uit, want de on-boarding van de techniek is ons risico. Natuurlijk kun je voor een algemeen beeld van de mogelijkheden ook kijken naar onze use-cases pagina.

Use cases Neem contact op

Contact

FlexForceMonkey nieuwsbrief
×

Op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Ga naar het formulier