Inhuur geautomatiseerd: van inkoop tot betaalde factuur

Maak je gebruik van uitzendkrachten? Dan herken je vast wel dat tijdelijke arbeid inkopen niet hetzelfde is als de inkoop van een doosje pennen.

Eenmaal een geschikte uitzendkracht gevonden, moet je een account aanmaken, uren controleren en doorzetten naar finance. Daarnaast heb je ook te maken met tarief- of contractwijzigingen vanuit het uitzendbureau. En tot slot ziet het datamodel er anders uit, waardoor de informatie die je uitwisselt met je leverancier soms meer vragen oproept dan beantwoordt. Kortom: veel (onnodig) handmatig werk én kans op fouten.

Droom je van een wereld waarin je inhuur net zo makkelijk inkoopt als pennen? Waarbij het ook zo gestructureerd je Purchase to Pay systeem in kan?

Inkopen van inhuur wordt nu even makkelijk als het kopen van pennen

Wat als je deze inefficiëntie weg kon nemen? Stel dat alle (verschillende) systemen in jouw organisatie én die van het uitzendbureau op elkaar aangesloten zouden zijn. Dat onboarding van nieuwe medewerkers vrijwel geen tijd meer zou kosten?

FlexForceMonkey heeft het voor elkaar gekregen om de complexiteit van inhuur terug te dringen naar een catalogus shopping proces. Je wilt controle op je spend via standaard processen. Vanaf nu kan dat ook voor inhuur.

Screenshot FlexForceMonkey

Zo werkt het

De informatie van het uitzendbureau wordt door onze koppeling automatisch doorgezet in jouw systeem. CAO en contractuele afspraken worden automatisch gecontroleerd. En over checks gesproken: ook de controle van uren in combinatie met het contract verloopt geautomatiseerd. Je krijgt alleen een alert als iets niet klopt. Periodiek draai je bovendien een verschillenfile, waardoor je geen gedoe meer hebt met uren die te laat zijn toegevoegd. Automatiseren van het P2P-proces is makkelijk, snel én veilig. Dit realiseer je met behulp van slimme koppelingen. Op die manier verban je de meeste problemen naar de verleden tijd. Het geeft je de controle én je tijd terug.

Lees meer over inhuur optimaliseren

Wij bieden de volgende koppelingen aan

De Belastingdienst

De Belastingdienst gebruikt FlexForceMonkey voor alle uitwisseling van data rondom haar inhuurtransacties vanuit SAP met de markt. Inkooporders stromen naar FlexForceMonkey welke leveranciers rechtstreeks vanuit hun eigen Backoffice systeem of via een online portal kunnen bevestigen. Vervolgens schrijven de flexkrachten hun uren in SAP, welke worden gewaardeerd in en gecommuniceerd via FlexForceMonkey. Hierdoor schermt de innovatieve factuurcontrole in ons platform meteen alle factuurmismatches af en zo worden alle facturen automatisch via 3-weg match geboekt in SAP en heeft de leverancier duidelijk in de gaten wat aan te passen om het proces soepel te laten verlopen.

FlexForceMonkey in actie zien?

Plan een demo