Factuurcongres 2017

Vanwege onze belofte, die van geen blokkerende facturen meer in de Nederlandse uitzendmarkt, leek het ons wel een goed idee om eens van het geëffende pad af te wijken en gewoon weer eens wat anders te doen. Donderdag 13 april was het dan zo ver. Onze eerste deelname aan het factuurcongres in de Doelen in Rotterdam met FlexForceMonkey. Met een stand, een beamer, lekkere Peeze koffie, een missie en een goed verhaal.

Het goede verhaal moet eigenlijk zijn: twee goede verhalen….
Onze visie over onze innovatie in de uitzendbranche dat moet leiden tot een foutloze factuur met FlexForceMonkey en anderzijds de Geelstaartwolaap.

Maar hoe zat dat nu ook alweer met die Geelstaartwolaap?

Constanze Mager, biologe en hoofd educatie van Burgers Zoo in Arnhem, heeft tijdens ons launch-event op 7 december 2016 onze mascotte tijdens haar hilarische keynote tegen het licht gehouden en heeft geconcludeerd dat deze wel erg veel gelijkenissen heeft met de Geelstaartwolaap.

In de voorbereiding op het factuurcongres 2017 kwamen we er achter dat de Arnhemse koffiebranderij Peeze zich met ‘Lazy Monkey’ koffie inzet voor het redden van de Geelstaartwolaap.

Onze missie was daarmee geboren: FlexForceMonkey steunt de Arnhemse koffiebranderij Peeze met het redden van de Geelstaartwolaap.

Iedereen die zich heeft tijdens het factuurcongres heeft ingeschreven op onze website krijgt van ons namelijk een pak Peeze ‘Lazy Monkey’ koffie.

We kunnen met recht zeggen dat het een geslaagde dag was daar in de Doelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *