Supplier collaboration platform voor uitzendkrachten, dat betekent veel relaties onderhouden

Stond er nu in de blog van gisteren echt dat we dachten al heel ver klaar te zijn? Klaar met de zoektocht naar wat we zijn en hoe we daar komen? Wie weet hoe software ontwikkeling werkt weet dat dit een vreemde uitspraak is. Wie daarenboven ook een gevoel heeft bij de ontwikkeling van een supplier collaboration platform voor uitzendkrachten, of één in het algemeen, weet dat een uitspraak als dat natuurlijk onzin is. Al is het er één van mijn eigen hand.

Een platform is nooit klaar, dat is nu juist het mooie. Een supplier collaboration platform voor uitzendkrachten betekent een theoretisch eindeloze hoeveelheid werk. We moeten namelijk partijen aan beide kanten van onze functionaliteit aan gaan sluiten. Aan de ene kant praten uitzendbureaus tegen ons systeem aan voor de levering van uitzendkrachten. Aan de andere kant connecteren wij inleners die uitzendkrachten willen inkopen van die uitzenders. Nieuwe uitzendbureaus ontstaan bijna dagelijks en nieuwe inleners ook. Daartussen heb je een continu ontwikkelend afspraken kader dat cao heet. Dus dagelijks werk voor ons aan de winkel.

Een supplier collaboration platform voor uitzendkrachten, hoe ontwikkel je dat?

Om dit voor elkaar te krijgen zullen wij dus veel gebruik maken van partners. Bijvoorbeeld technologie partners die via een eigen cloud oplossing veel van onze (potentiële) klanten bedienen. Die kloppen aan als ze een oplossing voor uitzenden ernaast zoeken. Of juist implementatie partners die bezig zijn met optimalisatie trajecten binnen onze doelmarkt. Dat is veel werk maar maakt ons integratieplatform voor uitzendkrachten iedere keer weer beter. We zitten nu nog in een fase waarin iedere aansluiting wat specifieke aanpassingen vraagt. Het mooie van iedere aanpassing is wel dat dan ook wel direct weer uit te rollen is naar een grote achterban.

Gisteren is er alweer een nieuwe wederzijdse geheimhouding getekend. Met weer een nieuwe partij (een P2P softwareoplossing met honderden klanten) gaan we sparren over en testen met het inkopen van uitzendkrachten via onze catalogus oplossing.

Zo willen we gaan groeien. Door veel kopjes koffie en inhoudelijke discussies over Purchase to Pay (P2P), Vendor Management Systemen en SETU principes.

Klaar? Laat me niet lachen, nooit! (Gelukkig maar).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *