Waarom zelf die ‘aap’ uitleggen als een expert dat veel beter kan?

We krijgen vele leuke reacties de afgelopen weken. Goede reacties op het gehele concept (gelukkig maar!) maar ook erg veel vrolijke gezichten waar het op de naam FlexForceMonkey aankomt. Maar natuurlijk ook vragen.

De mooiste reactie was heel beeldend. Een goede relatie van mij die voor zich zag, en tegelijk ging uitbeelden, hoe we met zijn allen om een whiteboard moeten hebben gestaan om te sparren over het onderscheidend vermogen, onze krachten, onze eigenschappen. En dat tijdens die sessie…daar…dan…ergens…gaandeweg……..EEN AAP BIJ ONTSTAAT???. Om vervolgens hard te lachen en te bevestigen hoe goed hij het vond klinken.

En natuurlijk willen wij meer zijn dan enkel een goed klinkende naam, wij willen waarde leveren en dan moet er ook waarde achter je naam zitten. Dus dat leggen we dolgraag uit. Maar wie kan dat nu het beste aan jullie uitleggen? Juist, een bevlogen expert.

Daarmee komen we aan op het bekend maken van een inspirerend keynote verhaal op ons lanceerevenement op 7 december: Constanze Mager.

Constanze studeerde in Wenen af in gedragswetenschap binnen Zoölogie op het onderwerp orang-oetans en is sindsdien altijd bezig geweest met het gedrag van apen. Momenteel is zij hoofd educatie binnen Koninklijke Burger’s Zoo in Arnhem en werkt zij freelance binnen het trainingsbureau Apemanagement.

Gegarandeerd zet zij FlexForceMonkey even in een ander licht dan de overige sprekers en demo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *