Foutloze facturatie in de uitzendmarkt

Lang is er aan gewerkt, veel over gediscussieerd en vele uren zijn er in de bouw gaan zitten. Uiteindelijk heeft het ons gebracht tot een heldere belofte: wij gaan de aanval openen op de mismatchende factuur binnen uitzendland.

Want wie is er goed in de markt bekend met inkopen en uitzenden? En wie daarvan beweert dat die twee in de administratieve operatie soepel in elkaar op gaan? “Niemand”? Juist, dat hebben wij ook gemerkt in de projecten die wij binnen ons consulting huis gedaan hebben de afgelopen 10 jaar. Sinds 2014 bouwen wij aan een blijvende oplossing om de problemen rondom cao-gerelateerd inkopen op te lossen. Het landschap van inkoopsystemen voor flexkrachten is namelijk de afgelopen 10 jaar heel wat mooier geworden (met steeds betere ERP pakketten, moderne P2P oplossingen, VMS systemen en HCM platformen) maar nog steeds is het meest primaire probleem voor de administratie van uitzendkrachten niet opgelost: de facturen matchen niet.

Tot vandaag.

Sinds vorig jaar zijn we al tests en pilots aan het doen met onze cloud oplossing, maar vanaf nu is de volledig afgewerkte definitieve versie beschikbaar. Met een nieuwe naam.

Toch, nog één keer, willen we de voorgangers van dit platform eren. Ooit begonnen als templated proces in een specifiek P2P systeem, doorontwikkeld tot add-on daarop, vorig jaar verworden tot een zelfstandige cloud-applicatie en nu volwassen als cloud integratie platform: eHiring wordt FlexForceMonkey, maar onderstaande film toont onze ambities met eHiring van vorig jaar.

Die mag met pensioen, de held in het filmpje mag aan de slag met een ander probleem op inkoop, de monkey neemt de last op zijn schouders en gaat zorgen voor een foutloze facturatie op flexkrachten.

Beloofd.

En wil je meer van die belofte weten? Plan dan eens een afspraak voor een demo en toelichting op ons platform.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *