Senior Backend Developer

Heb jij zin om ons te helpen met het planten van zaadjes die leiden tot een prachtige jungle?

We zoeken iemand die helpt met planten, maar ook nadenkt over wat nu de beste plekken zijn die zorgen voor de mooiste bloemen, planten en bomen.

Scorecard Senior Backend Developer 

FlexForceMonkey heeft als missie het efficiënter, transparanter en eerlijker maken van de Flexmarkt. Dat doen we door samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers te verbeteren met onze proces-adviezen en -integratiesoftware. Voor die software zoeken wij nu een Senior Backend Developer die verder bouwt aan het turn-key kunnen uitleveren van procesoptimalisatie rondom bestaande Purchase to Pay en HRM software omgevingen. Hiermee maken wij samen de markt waar we in geloven, organisatie voor organisatie, transactie voor transactie als dat moet. 

Missie Senior Backend Developer 

Als Senior Backend Developer bij FlexForceMonkey ga jij aan de slag met het optimaliseren van systeemintegraties. Dit zijn zowel bestaande koppelingen als nieuwe implementaties met een veelvoud aan softwaresystemen in de opdrachtgever-domeinen inkoop en HR en op de backoffice van uitzendbedrijven. Die koppelingen moeten namelijk altijd beter, sneller, foutlozer, beheerbaarder, etcetera. Het wordt jouw eindverantwoordelijkheid om die door te ontwikkelen binnen onze kernwaarden Simple, Fast, Secure and Fair.  

Dat betekent dat je niet alleen bouwt maar ook nadenkt over de architectuur en innovaties in jouw koppelvlakken. Je focust op dingen configurabel maken in plaats van alles altijd maar maatwerk moeten afwerken, etcetera. 

Uitkomsten 

Wanneer ben jij succesvol? Onderaan de streep draait het om snelheid versus kwaliteit. Klanten moeten ons platform kunnen gebruiken om hun supply chain management efficiënter en transparanter te maken vanuit hun eigen systemen. Jij bent succesvol wanneer zij dat kunnen, terwijl wij steeds minder uren hoeven spenderen aan implementaties en beheer van systeemkoppelingen. Dat is te meten zodat je zelf controle hebt over jouw mate van succes. 

Competenties en vaardigheden 

Als Senior Backend Developer voor FlexForceMonkey ga je op reis in een fantastische service binnen Microsoft Azure. Je hebt hierbij de volgende bagage al in je rugzak zitten: 

  • C#, .NET Core / .NET 4.7 
  • API’s bouwen en beheren 
  • WCF webservices en WSDL’s 
  • XML, JSON, CSV, etcetera 
  • Git, Entity Framework 
  • Azure web apps, storage (queues) en functions 
  • Van nature nieuwsgierig 
  • Resultaatgericht 
  • Selfstarter / Zelfstandig werkend 
  • Mooie voorbeelden van je werk zeggen ons veel meer dan een lang CV 

Indicatie functie 

Omdat we langzaamaan overgaan van start-up in scale-up vallen taken steeds meer uiteen in functies, een unieke kans om je eigen rol vorm te geven dus. We zien deze taak momenteel als een senior functie en passen daar de beloning dan dus ook op aan. Je krijgt bij ons veel vrijheid en flexibiliteit, maar ook verantwoordelijkheid en doelstellingen.  

FlexForceMonkey werkt aan duurzaam werk waarbinnen wij remote-first, unlimited leave, tijd- en plaatsonafhankelijk werken en een duurzaam milieubeleid toepassen. 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Vacature

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *