Value Delivery Consultant

Help jij mee om de juiste zaadjes op de juiste plekken te planten?

We zoeken iemand die ons team ondersteunt en helpt bepalen wat nu de beste zaadjes zijn, waar we deze kunnen planten om te zorgen voor de mooiste bloemen, planten en bomen.

Scorecard Value Delivery Consultant 

FlexForceMonkey heeft als missie het bouwen van de meest ‘Human Centric Supply Chain’ ter wereld! Dit betekent een efficiëntere, transparantere en eerlijker Flexmarkt, één waar mensen met plezier ín werken, maar ook één waar mensen met plezier áán werken. In de praktijk betekent dit dat we de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers verbeteren met onze software. Wij bouwen namelijk een platform dat data-delen tussen softwaresystemen binnen inhuur-processen eenvoudig maakt. Denk aan P2P, HRM systemen bij opdrachtgevers en Backoffice software van flexleveranciers.  

Wij zoeken hiervoor nu een Value Delivery Consultant die voorop loopt in het leveren en onderhouden van turn-key procesoptimalisatie bij onze klanten en hun ketenpartners. 

Missie Value Delivery Consultant 

Als Value Delivery Consultant bij FlexForceMonkey ben jij het contactpunt voor klanten in hun implementatie en support proces. Jouw solution sales collega’s halen klanten binnen, jij zorgt er, samen met jouw collega’s van development, voor dat de beloftes die gemaakt zijn zo efficiënt en effectief mogelijk worden geïmplementeerd en onderhouden. Onze kernwaarden zijn Fast, Simple, Secure & Fair, samen met het end-to-end team krijg je alle ruimte om die waarden in te zetten bij ieder besluit dat jij dagelijks moet nemen. 

Uitkomsten

Wanneer ben jij succesvol? Waarde leveren aan klanten is een breed begrip, waar zowel projectmanagement, business analyse, inrichting, afstemming met ontwikkelaars, documentatie en onderhoud bij horen. Momenteel valt dat allemaal nog binnen één takenpakket en het is belangrijk dat jij de expertise opbouwt dat we hier meer en meer vaste processen en aanpak voor ontwikkelen. Daarbij zullen Time To Value en “Delivery under Management” de belangrijkste ijkpunten zijn waar we samen naar kijken en van leren. 

Naast die operationele kant van projecten en beheer uitvoeren, zul jij ook een sleutelrol mogen vervullen in het certificeringstraject dat wij voor ISO-27001 gaan opstarten. 

Competenties en vaardigheden 

Op deze functie kun je prima starten met een achtergrond als Implementatieconsultant, Functioneel Beheerder, Project Manager of PMO. Maar wij zoeken vooral naar mindset en vaardigheden, de rest bouwen we samen wel op. Denk dus vooral aan enkele jaren werkervaring waarbinnen je onderstaande zaken hebt kunnen ontdekken bij jezelf: 

  • Klantvriendelijkheid, adviesvaardigheid
  • Handigheid met softwaresystemen en denken in processen
  • Analytisch sterk / Snel overzicht in processen, landschappen en data 
  • Resultaatgericht 
  • Selfstarter / Zelfstandig werkend 
  • Voldoende beschikbaar op reguliere Nederlandse kantoortijden met klanten te kunnen schakelen

Indicatie functie 

Omdat we langzaamaan overgaan van start-up in scale-up vallen taken steeds meer uiteen in functies, een unieke kans om je eigen rol vorm te geven dus. Je krijgt bij ons veel vrijheid en flexibiliteit, maar ook verantwoordelijkheid en doelstellingen 

FlexForceMonkey werkt aan duurzaam werk waarbinnen wij remote-first, unlimited leave, tijd- en plaatsonafhankelijk werken en een duurzaam milieubeleid toepassen. 

Bekijk de vacature op LinkedIn

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Vacature

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *