YoungCapital: “FlexForceMonkey vertaalt proces naar ICT-oplossing”

YoungCapital_klantcase

“FlexForceMonkey kan heel goed de vertaling maken tussen het proces en de ICT-oplossing. Dat is precies wat bij ons ontbrak”, vertelt Joke Snijder, manager Payroll & Billing bij YoungCapital. Sinds 2 jaar helpt FlexForceMonkey bij het koppelen van de systemen van klanten en het systeem van YoungCapital. “Wij hadden geen capaciteit om de koppelingen tot stand te brengen en FlexForceMonkey heeft dat gat opgevuld.”

Veel werk uit handen

“Technisch gezien heeft YoungCapital zelf de know-how in huis om de koppeling te leggen. Maar de capaciteit om ook het proces-onderdeel op te pakken, hadden we niet. Misschien dat we het later in een van onze huidige teams neer kunnen leggen. Voor nu werkt deze samenwerking erg goed en neemt FlexForceMonkey veel werk uit handen.”

Ondersteuning in het proces

“Niet alleen de ICT-oplossing is voor ons waardevol, maar juist ook de ondersteuning in het proces. Stel dat tarieven eenzijdig worden aangepast, uitzendkrachten hun uren niet goed invullen, of als er technisch iets mis gaat, hoe los je dat op? Wie strijkt dit proces glad? YoungCapital heeft ervoor gekozen om dit door FlexForceMonkey op te laten pakken. Kloppen de meldingen? Is het technisch? Dan lossen zij dit gelijk op. Ligt het aan de klant of aan ons? Dan wordt het gelijk naar de juiste persoon gestuurd.”

Bewustwording bij klanten YoungCapital

Joke ziet dat veel klanten niet beseffen wat een koppeling inhoudt als ze er naar vragen. “Koppelen is dat je gegevens van elkaar overneemt en dat dit de nieuwe waarheid wordt. Het houdt in dat alle systemen op elkaar aansluiten. Ook intern bij de klant. Er komt meer bij kijken dan slechts het verbinden van een API.”

FlexForceMonkey heeft een belangrijke rol gespeeld in de bewustwording van de klanten van YoungCapital. “Vaak komt een klant bij ons met de vraag om een koppeling. Dat kan een oplossing zijn, maar vereist dat processen dan ook heel goed op elkaar aangesloten worden. Ook de verschillende systemen binnen de organisatie van de klant. Het besef dat het best een groot project is, is er nog niet altijd.”

Vertaling van proces naar techniek

“Ik kan FlexForceMonkey zeker aanraden aan bedrijven en andere uitzendbureaus. Met name vanwege de vertaling van proces naar techniek. Dat kunnen ze ontzettend goed. Daarnaast hebben ze een flexibele en oplossingsgerichte instelling. Het zijn korte lijntjes en als er iets speelt, dan lossen we dat met elkaar snel op.”

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Use case

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *