Samenwerken in de keten op een platform: CAO-ontrafeling vanuit netwerk-power

Binnen een gemiddeld administratief proces rondom uitzendkrachten is het vertalen van gewerkte tijd naar juiste beloning en tarieven de lastigste data transformatie die er bestaat. Vanuit allerlei urensystemen leveren diverse opdrachtgevers een veelvoud van dumps aan met tijd-informatie. Uiteindelijk mag de uitzender er chocolade van zien te maken.

Issue of feit om mee te leven?

Je zou kunnen zeggen dat deze taak onder de kernondersteuning van uitzendbureau’s naar hun klanten valt en dat ze het dus maar moeten slikken. Nu, met dat eerste zijn we het best wel eens, net als de meeste uitzenders overigens. Maar met dat “moeten slikken” hebben wij meer moeite. Je verantwoordelijk voelen voor een taak betekent nog niet dat je maar moet accepteren dat hij nooit zal verbeteren. Wat is nu feitelijk het probleem:
  • Aangeleverde bestanden komen uit diverse bronnen en zijn dus nooit van eenzelfde formaat en structuur
  • De te berekenen CAO verschilt in veel gevallen van elkaar
  • In de praktijk ontstaat er dus een schier oneindige set aan Excel-macro’s die de uitzender in staat moeten stellen om iedere week de berekeningen maar weer uit te voeren.

Optimaliseren van geïntegreerde processen

Het is onze missie om de flex-wereld online connected te maken en alle spelers bloot te stellen aan efficiëntere en foutloze processen. Daarbij willen we deze processen vooral ook eerlijker verdelen qua impact en effort. Natuurlijk mikken wij dan niet enkel op data-integratie tussen systemen en ketenpartners maar vinden wij de transformatie van data binnen die integraties minstens zo belangrijk. Uiteindelijk draait een effectief proces namelijk om het hebben van de juiste data, op de juiste plaats, op het juiste moment.

Eén platform engine voor alle CAO-ontrafeling

Vanaf haar start in 2016 heeft FlexForceMonkey dan ook al een CAO-ontrafelaar in de kern van haar processing zitten. Het mooie van deze platform-oplossing is dat inlener en uitzender samen de regels accepteren en dat meerdere marktpartijen gebruik kunnen maken van dezelfde conditie-set. Daarmee kweek je een robuuste waarheid die timesheet na timesheet blijft staan, ook als je beheerder met vakantie is… Dus eigenlijk rest ons dan nog maar één vraag: “Are you ready to join the collaborative flex experience?” Schrijf je dan nu snel in voor de gratis onboarding of teken in op onze nieuwsbrief en beleef het uitrollen van de droom met ons mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *